Werkbezoek Rio de Janeiro - Reisverslag uit Rio de Janeiro, Brazilië van René Poels - WaarBenJij.nu Werkbezoek Rio de Janeiro - Reisverslag uit Rio de Janeiro, Brazilië van René Poels - WaarBenJij.nu

Werkbezoek Rio de Janeiro

Door: René Poels

Blijf op de hoogte en volg René

10 Oktober 2008 | Brazilië, Rio de Janeiro

Vandaag start ik in Rio de Janeiro het werkbezoek dat ik maak in opdracht van de Stichting Sint Martinus, Nederland, voor hulp aan straatkinderen. De komende dagen gaan we op pad met straathoekwerkers op zoek naar op straat en in parken slapende kinderen, bezoeken we de strenge jeugdgevangenis van Rio, zijn we te gast in een kindercircus van (ex)straatkinderen en hebben we ontmoetingen met straatkinderen, straathoekwerkers en maatschappelijke werkers die in Rio de Janeiro actief zijn voor en met straatkinderen. Dat alles moet uiteindelijk de basis vormen van een nieuw boekje voor de stichting Sint Martinus. De Belgische ontwikkelingswerkers Jan Daniels (VIC België) is mijn begeleider. Onze partners in deze metropool zijn Sao Martinho en AMAR.

• 10 Oktober 2008 - 13:54

Bernard:

Veel succes en zal proberen je met raad en (daad)te steunen,
    Groet,
    Bernard

• 10 Oktober 2008 - 14:41

Desiree:

Hoi René, leuk om met je mee te reizen. Succes daar!

• 10 Oktober 2008 - 16:25

Evelien En Lowieke:

veul succes doar en super dat we ow wer kunne volgen!

groetjes uut rooij

• 10 Oktober 2008 - 18:04

Norbert Poels:

Heel erg veel plezier en succes! Ik ben benieuwd naar de verhalen.
    Gr, Norbert

• 10 Oktober 2008 - 18:54

Gertie:

Hoi René,
    Wat een verrassing dat we je zo mogen volgen. Veel succes daar!

• 10 Oktober 2008 - 19:16

Swollyhood:

Anke, Jose, Dora en Marijn.

Hi Vaders, we lezen met z'n vieren je verhaaltje met een glaasje sekt en en goeie tas koffie, sprak Oma....
    Groeten aan de straatkinderen, Jan en Leo en geef Louis en Zica een gemeende highfive!

Groetjes os vieren

• 10 Oktober 2008 - 19:16

Swollyhood:

Anke, Jose, Dora en Marijn.

Groetjes os vieren

• 12 Oktober 2008 - 08:48

Vic:

He Opa! To the bong?.. To the bang! Doe de groetjes aan de straatkindjes! Obligado! Groetjes Vic Gerardus Reinier Poels den urste!

• 12 Oktober 2008 - 17:50

Piem En Servaas:

Hoi René, we wensen je veel succes met je werk. Prachtig dat er mensen zijn, die opkomen voor de allerarmste en meest bedreigde jeugd. Hopenlijk zien we je spoedig weer gezond terug.

• 12 Oktober 2008 - 18:21

Karin En Hans:

We gaan je volgen. Goeie tijd en heel veel succes.