Nieuwe foto's
Door: René Poels
Blijf op de hoogte en volg René
28 September 2007 | Nederland, Amsterdam
28 September 2007 - 19:17
Diny Van Der Heijden:
Welkom thuis!
Geweldig hoe jullie ons hebben laten meereizen.
Ben erg benieuwd naar jullie verhalen. Jammer dat ik volgende week niet bij de vergadering kan zijn. Vertrek 2 oktober voor 3 weken naar Singapore. Ook leuk!
Probeer de reis nog een poosje vast te houden.
Ik hoor van jullie!
Groetjes Diny
28 September 2007 - 20:19
Neef Louis:
lieve mensen,
blij te lezen dat er weer blijde mensen zijn die weer blij zijn om thuis te zijn.
Mooie foto's!!!
We praten een keer bij.
Louis. -
29 September 2007 - 10:06
Rein Poels:
Fijn dat jullie weer thuis zijn
Misschien kom ik deze week nog langs Dinsdag of zo en de Poelse krant van Oktober is er al ook zal ik de Poelse krant van September nog komen brengen en ik heb ook nog leuk nieuws nou dan voor mij en nog iets minder fijns
Rein -
29 September 2007 - 12:37
Evelien En Lowieke:
Welkom thuis ien Mieldere!
Super geweldig fantastisch! Kan niet genoeg van zulke foto's krijgen. nee, zelfs niet als de computer ver weg er toch wel heul lang over doet om de foto's te downloaden, haha! Als we terug zijn (over maandje of 5) komen we zeker op de koffie voor de foto's, goed?
Wij zitten nu in Cambodja en hebben net onze 3 dagen Angkor Wat afgesloten. Ook meer dan indrukwekkend! heb veel aan de film van Marijn moeten denken, heel bijzonder. We hebben nu nog 3 weekjes hier wat me prima lijkt want het is het interessant land!!
Luitjes, we houden contact en ook super gaaf dat JULLIE ons bijhouden!
Groetjes!!